Comunitat Valenciana

Oltra: "La decència no la marquen els tribunals, sinó l'ètica pública i fa temps que Barberá està lluny"

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha recalcat que l'exalcaldessa de València i senadora del PP Rita Barberá "no representa els valencians" i ha asseverat que "la decència no la marquen els tribunals, sinó l'ètica pública" i "fa temps que Barberá està lluny de k'ètica pública".
Mónica Oltra en una imagen de archivo
Mónica Oltra en una imagen de archivo
I. CABALLER /CORTS VALENCIANES
Mónica Oltra en una imagen de archivo

Oltra, que s'ha pronunciat així davant dels mitjans abans del començament del Debat de Política General, ha advertit que "en qualsevol cas, el missatge és per al PP i per a Mariano Rajoy". "Rita (Barberá) no representa els valencians; no ens sentim representats amb la corrupció política i sistèmica", ha manifestat, al costat de "la vergonya que sentim cada vegada que s'exporta una imatge de València lligada a la corrupció i no d'un poble que intenta tirar endavant, treballant honradament".

Al marge de l'obertura de causa a Barberá pel Tribunal Suprem per un suposat finançament il·legal en el grup municipal popular a l'Ajuntament de València, Oltra ha sostingut que l'exalcaldessa "no havia d'haver entrat a la Diputació Permanent del Senat ni ser designada portaveu de les comissions". Al seu parer, "la decència no la marquen els tribunals, la marca l'ètica pública" i ha manifestat que "fa temps que Barberá està lluny de l'ètica pública".

La també coportaveu de Compromís ha considerat que esta situació és una cosa "molt pròpia del PP" i que, amb la seua actitud, el partit "està tapant les seues vergonyes: No només ella s'amaga, el partit la tapa". "És molt més perillós que una estructura sencera estiga tapant la vergonya de la corrupció que l'actitud individual d'una persona", ha afegir.

En la mateixa línia, ha denunciat que "el Partit Popular és un perill per a Espanya, perquè és una estructura sencera que està podrida i que està tapant les vergonyes dels seus dirigents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento