Comunitat Valenciana

Moragues afirma que si no estan negociant el nou model de finançament és "per culpa del PSOE"

  • El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha afirmat este dilluns que si no estan negociant el nou model de finançament és "per culpa del PSOE" pel seu "bloqueig polític" que "impedix" tindre un nou Govern d'Espanya ja que el PP "no pactarà amb separatistes, ni populistes, ni neocomunistes".

Moragues, després d'assistir a la presentació de la campanya 'Pren-te un Cafè per l'Alzhéimer', ha assenyalat que es deu "desbloquejar la situació política d'este país" perquè puga haver un Govern d'Espanya i "a partir d'això es negocie un nou model de finançament".

Per això, ha recalcat que "tot passa pel PSOE", que ha de dir de "forma clara si amb la seua abstenció facilita la composició d'un govern, i amb això la negociació d'un nou model, o bé ens n'anem a terceres eleccions".

Sobre esta qüestió, ha advertit que uns nous comicis serien "un ridícul espantós i un autèntic desastre, els efectes dels qual ja els estem veient perquè ara toca negociar els pressupostos per a l'any que ve".

Tot i això, ha aclarit que no estan "plantejant una negociació en el sentit de si em recolzes beneficie la Comunitat Valenciana", sinó que plantegen que "el bloqueig polític del PSOE i que també a la Valenciana podria fer honor a nom seu i plantejar una abstenció o un suport al president Rajoy, això formaria el Govern i es negociaria un nou model".

EXCÉS VERBAL

Pel que fa a les relacions amb el Govern d'Espanya, ha afirmat que dir que el Govern central està produint una extorsió i un xantatge polític a la Comunitat Valenciana és "com menys un excés verbal".

Així, ha recordat que estos quatre anys el Govern central ha facilitat 43.000 milions d'euros i que gràcies a ell estan "oberts hospitals, universitats, col·legis, centres de majors i discapacitats" i a més "paga interessos paga proveïdors que no pot pagar la Generalitat Valenciana i atén els venciments dels bancs".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento