Comunitat Valenciana

La Biblioteca Valenciana afegix el teatre, el periodisme i la biografia en els seus tallers d'animació a la lectura

  • La Biblioteca Valenciana ha obert el termini d'inscripció dels tallers d'animació a la lectura 2016-2017 per a col·legis, instituts, escoles d'adults, associacions culturals i clubs de lectura en els quals s'inclouen com a novetat el teatre, el periodisme i la biografia als gèneres de còmic, narrativa i poesia d'altres anys.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la sol·licitud es realitzarà fins al pròxim 30 de setembre a través del formulari que està disponible en la portal web http://bv.gva.es i s'optarà a huit tallers divulgatius relacionats amb el món de la cultura escrita, que començaran a la tardor fins a la primavera.

Els tallers seran els següents: 'Vinyetes d'ahir i avui' (còmic); 'Els altres personatges del Quixot', 'Blasco Ibáñez i el modernisme' i Blasco Ibáñez costumista' (narrativa); 'Hamlet enfadat' (teatre); 'Premsa satírica valenciana' (periodisme), 'Com escriure una biografia' (biografia) i 'Una mirada poètica' (poesia).

La Biblioteca Valenciana fa coincidir els tallers didàctics amb les exposicions que s'exhibixen de manera temporal al monestir de Sant Miquel dels Reis, de tal forma que inclouran visites guiades a les exposicions programades per als pròxims mesos que versaran sobre la premsa satírica valenciana, homenatge a Cervantes i Shakespeare, i a l'escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez amb ocasió dels 150 anys del seu naixement en el pròxim any.

El llistat de centres seleccionats es farà públic en el portal web de la Biblioteca Valenciana abans del 9 d'octubre i es comunicarà per correu electrònic perquè els centres escolars i associacions culturals puguen organitzar amb antelació la seua participació en els tallers.

Els tallers de creació literària, juntament amb altres activitats com la trobada d'escriptors, les conferències i exposicions, formen part del programa anual que desenvolupa la Biblioteca Valenciana per a fomentar hàbits de lectura entre els ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento