Comunitat Valenciana

La delegació d'alumnes de l'Etseamn organitza el I concurs de fotografia i curts d'Ètica Mediambiental

  • La Delegació d'Alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (ETSEAMN) i dirigit a tot l'alumnat de

la Universitat Politècnica de València (UPV) han organitzat el I concurs de fotografia i curts d'Ètica Mediambiental, segons ha informat la institució acadèmica.

El concurs ha estat organitzat per les delegacions d'alumnes de l'ETSEAMN i del Campus de Gandia EPSG, amb la participació de representants dels Graus en Enginyeria Agroalimentària, Enginyeria Forestal i Màster en Enginyeria Agronòmica i representants del Grau en Ciències Ambientals de l'EPSG.

Així, s'han unit les diferents delegacions d'alumnes d'escoles relacionades amb el Medi Ambient per a apostar per la conscienciació mediambiental. De fet, en l'exposició de les fotografies també col·laborarà la Delegació d'Alumnes de l'ETSICCP, en tindre el Màster en Enginyeria Ambiental, i per a la redacció del concurs de curts també s'ha tingut en compte la col·laboració de la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Belles Arts.

Les fotos seleccionades en el concurs s'exposaran als locals de les delegacions d'alumnes de l'EPSG i l'ETSEAMN, del 20 al 23 de setembre, durant la celebració de la I Setmana del Medi ambient.

La decisió del concurs es farà pública el 21 de setembre, a través de la plataforma 'PoliformaT i les xarxes socials de les delegacions d'alumnes de l'EPSG i l'ETSEAMN.

En esta primera edició, es repartiran 600 euros en premis en metàl·lic. Tres de 200, 150 i 100 euros, atorgats per un jurat professional a les tres millors fotografies que, segons els criteris establerts, destaquen per l'originalitat, la qualitat artística, el títol i l'adequació a la temàtica del concurs, i dos més, de 100 i 50 euros, elegits per votació popular.

Este últim premi es portarà a terme en dues parts: una que es comptabilitzarà a partir dels "m'agrada" obtinguts a través de les xarxes socials (Facebook) de les delegacions de l'ETSEAMN i l'EPSG, des del dilluns 19 de setembre, a les 12.00 hores, fins a les 14.00 hores del dimecres 21 de setembre.

Esta votació (en xarxes socials) comptarà un 40%. Mentre que el 60% restant vindrà de la votació de les escoles o facultats de la UPV, a través de les delegacions d'alumnes de centre o bé de la persona en qui deleguen en cada cas.

Així, resultaran premiades aquelles fotografies que obtinguen una major puntuació, determinada per la summa total dels punts obtinguts en cadascuna de les valoracions efectuades en estes dues fases. El lliurament de premis es realitzarà el dia 22 de setembre, a les 12.00 hores, en la sala d'actes de l'ETSEAMN.

CONCURS DE CURTMETRATGES

Des de les delegacions de l'ETSEAMN i l'EPSG també han organitzat el I Concurs de Curtmetratges de Conscienciació

Mediambiental, amb un primer premi de 500 euros i un segon de 150 euros. Pot participar tot l'alumnat de la UPV i el termini de presentació també està obert fins al pròxim 19 de setembre.

Els alumnes volen donar les gràcies al Vicerectorat d'Alumnat i Extensió Universitària, a la Unitat de Medi Ambient i a la Direcció de les dues escoles per l'interès i la col·laboració en estes accions de conscienciació.

Tots els treballs presentats en els dos concursos s'exposaran tant en el Campus de Vera com el de Gandia durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible. A més, la setmana següent, amb la col·laboració de la Delegació d'Alumnes de l'EPSA, es portarà l'exposició al Campus d'Alcoi perquè els seus alumnes també puguen tindre accés, segons les mateixes fonts.

Les delegacions d'alumnes col·laboraran amb la Unitat de Medi Ambient, a més, amb les diferents accions de sensibilització que es realitzaran durant la setmana de la Mobilitat Sostenible en els tres campus de la UPV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento