Comunitat Valenciana

Detingut un jove per retindre la seua exparella en un cotxe i agredir-la

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) un jove de 26 anys després de retindre la seua exparella a l'interior del seu cotxe agredir-la, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

La dona havia rebut un missatge a través de WhatsApp de la seua exparella per a vore's i poder desitjar-se el millor. Una vegada reunits el jove, amb l'excusa d'anar a un centre comercial, la va convèncer perquè es pujara al seu cotxe.

Instants després el jove es va dirigir cap a un altre lloc i la seua exparella va començar a demanar-li insistentment que parara el cotxe, al qual no feia cas, a més d'amenaçar-la que si obria la porta estavellaria el cotxe i avisant que portava un ganivet en la guantera.

El jove la va portar fins a un polígon industrial de Torrent on esta va aconseguir baixar-se del cotxe i fugir, però la seua exparella la va alcançar i agafant-la pel coll i immobilitzant-la la va tornar a ficar en la part del darrere del vehicle, amb les portes bloquejades. La xica va aconseguir eixir del cotxe per la porta del copilot i fugir del lloc.

Finalment va ser detingut pels presumptes delictes de detenció il·legal i maltractaments. La víctima va ser assistida en un centre de salut de les lesions causades. L'arrestat, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial, que va dictar una ordre d'allunyament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento