Comunitat Valenciana

Antonio Casanova deixa la presidència de Casa Caritat després de 16 anys al capdavant de l'entitat benèfica

  • Antonio Casanova (València, 1945) ha anunciat la seua renúncia com a president de Casa Caritat, després de 16 anys en el càrrec i més de tres dècades vinculat a l'Associació, segons han informat fonts de l'entitat benèfica.
Antonio Casanova
Antonio Casanova
CASA CARIDAD
Antonio Casanova

Casanova ja va avançar fa més d'un any, que la seua eixida es produiria una vegada posat en marxa el Multicentre Social de Benicalap, que va ser inaugurat el passat 19 de juliol.

Al costat d'Antonio Casanova deixa també l'Associació el vicepresident segon Antonio Gomis, vinculat a l'entitat des de l'any 2002, i Antonio López Almenar, vocal de la Junta. Després d'estes eixides, la Comissió Executiva de Casa Caritat procedirà a la convocatòria d'eleccions, segons establixen els vigents estatuts de l'Associació.

Antonio Casanova és economista i al llarg de la seua vida professional ha compatibilitzat els seus negocis familiars i el seu treball en el sector assegurador amb una dedicació altruista a Casa Caritat. Membre de la institució 1984, ha estat dos anys vocal de la Junta i 14 anys vicepresident, abans de convertir-se en president a l'any 2000.

Ha estat llavors quan, després d'emprendre l'ambiciós projecte de remodelació i ampliació de les instal·lacions del Passeig de la Petxina, es va professionalitzar la gestió de la institució benèfica, apostant per un model d'intervenció social i no assistencial, i va externalitzar alguns dels seus servicis per a garantir l'atenció a les persones desafavorides cada dia de l'any.

Amb la vista sempre posada a avançar-se a les necessitats socials, durant els seus mandats Casa Caritat va ampliar el seu radi d'acció, estenent els seus servicis més enllà de València, en les localitats de Torrent i Paterna, i ha apostat per l'atenció dels xiquets desafavorits a través de la creació d'escoles infantils (actualment té quatre centres educatius) i els menjadors socials per a famílies, segons les mateixes fonts.

Al costat d'estes iniciatives l'últim dels seus projectes, pioner a nivell nacional, ha estat el Multicentre Social de Benicalap que va començar la seua activitat a començaments de 2016. Un recurs a través del qual es presten atencions i atencions a persones sense llar en estat convalescent i que ja ha realitzat més de 20.000 atencions en els quatre primers mesos de funcionament. A més, a l'edifici s'ubica un alberg per a famílies, una sala d'activitats i una escola infantil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento