Comunitat Valenciana

L'augment de turistes internacionals deixa una despesa total rècord el juliol d'1.006 milions a la Comunitat Valenciana

  • La despesa dels turistes estrangers a la Comunitat Valenciana el juliol va arribar als 1.006 milions, fet que suposa un increment interanual del 8,7%, segons les xifres proporcionades este dimarts per l'enquesta de despesa turística Egatur que publica l'Institut Nacional d'Estadística (INE).
Turistas en la provincia de Castellón
Turistas en la provincia de Castellón
JAVIER VILAR/DIPUTACIÓN DE CASTELLÓN
Turistas en la provincia de Castellón

Sobre esta qüestió, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "és molt important" que l'increment en el nombre d'arribades vinga acompanyat per un augment de la despesa total ja que "un dels nostres principals objectius és incrementar la rendibilitat d'empreses i destinacions turístics".

Per mercats d'origen, cal destacar l'increment de la despesa observada fins a juliol en els mercats francès (+54,1%), nòrdic (+15,3%), italià (+18,7%) i britànic (+4%).

A estes dades positives relatives a l'increment de la despesa total el juliol se suma l'obtingut també per al conjunt dels set primers mesos de l'any, període en el qual l'increment interanual supera l'11,2%, amb una despesa total de 4.040 milions.

A este increment de la despesa en destí del turista internacional que visita la Comunitat Valenciana cal afegir l'increment del nombre d'arribades procedents de tots els nostres principals emissors de turistes estrangers.

Així, les dades de l'enquesta nacional Frontur mostren que la Comunitat Valenciana ha estat el destí principal d'aproximadament 4,4 milions de turistes internacionals, cosa que representa un 17,8% més que en el mateix període de 2015.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento