Comunitat Valenciana

El programa 'Factory Startup' per al foment de talent i aprenentatge digital comença el 7 d'octubre

  • El programa "Factory Startup" de la Fundació InnDEA, que oferix aprenentatge digital impartit per a emprenedors amb àmplia experiència, iniciarà la seua fase inicial el 7 d'octubre, segons han informat els responsables de la iniciativa.

La primera fase, que té una durada de 8 setmanes, està dissenyada d'acord amb els continguts que emprenedors han compartit i que els haguera agradat tindre als seus inicis.

La segona fase planificada amb continguts avançats, tindrà una durada de 9 setmanes i està orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador o CEO, Màrqueting, director de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Esta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements compartint experiències.

El regidor d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l'Ajuntament de València patrocina este programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d'edat i al qual pot accedir tot el món independentment del seu nivell.

Peris ha subratllat que actualment "hi ha una necessitat d'habilitats digitals per gairebé tots els treballs. En el futur, prop del 90% dels llocs de treball requerirà un cert nivell d'habilitats digitals. Cada dia més, cal tindre habilitats digitals bàsiques, com a mínim, per treballar, aprendre i participar a la societat".

Segons dades de la Comissió Europea, en les previsions de l'Horitzó 2020 arribarem a més d'un milió de llocs de treball especialitzats sense cobrir on imperaran els coneixements de les noves tecnologies digitals.

"Davant d'estes previsions, tenim una tasca que fer a l'aprenentatge digital" ha indicat Peris, qui a més ha destacat que València "té una importantíssima comunitat d'emprenedors innovadores, i la ciutat s'ha consolidat com un referent local i nacional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento