Comunitat Valenciana

Detingut un home per agredir i amenaçar amb un ganivet presumptament a la seua parella en el barri de Patraix (València)

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de València un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar, després de mantindre una discussió amb la seua parella i amenaçar-la amb un ganivet que després va llançar, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.

Els fets van passar sobre les dues del migdia de dijous, quan agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Patraix, on pel que sembla un home volia recollir uns béns seus del seu domicili.

Els policies van arribar a l'habitatge i després d'entrevistar-se amb l'home este els va dir que la nit anterior havia discutit amb la seua parella i que esta no li volia obrir la porta perquè poguera recollir els seus efectes personals.

Els agents van descobrir que esta nit s'havia produït una discussió entre la parella i que, en un moment determinat, l'home va començar a amenaçar-lo amb un ganivet de cuina, i alhora l'empenyia i la copejava. Aprofitant un descuit la víctima es va tancar en el lavabo.

Alhora, en el transcurs de les investigacions, els policies van descobrir que una vegada que la víctima va eixir del quarto de bany, li va demanar les claus del cotxe i que se n'anara del domicili, i este "la va enderrocar sobre el llit i va continuar agredint-la amb estrebades de pèl, plantofades i agafant-la del coll, així com que la va copejar amb un objecte en el braç esquerre, anant-se'n del domicili amb les claus del cotxe", segons el comunicat.

Després de fer les comprovacions oportunes, els agents van detindre este home d'origen espanyol per un presumpte delicte de maltractaments a l'àmbit familiar. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento