Gas Natural Fenosa continua en l'aposta per la FP Dual i la inserció laboral de joves

  • Gas Natural Fenosa ha inaugurat aquest dilluns la primera aula de Formació Professional Dual patrocinada per la companyia.
  • Es fruit de l'acord de col·laboració que va signar l'any passat amb el Departament d'Ensenyament per a establir un cicle formatiu d'FP Dual.
  • L'aposta per la FP Dual és una de les línies estratègiques de Gas Natural Fenosa en formació i inserció laboral dels joves.
Trabajo entre jóvenes
Trabajo entre jóvenes
INFOJOBS
Trabajo entre jóvenes

Gas Natural Fenosa ha inaugurat aquest dilluns la primera aula de Formació Professional Dual patrocinada per la companyia, fruit de l'acord de col·laboració que va signar l'any passat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a establir un cicle formatiu d'FP Dual.

L'aula Gas Natural Fenosa, situada a l'institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat, ha estat equipada per la companyia energètica amb material tècnic per al desenvolupament del cicle de grau superior de manteniment en instal·lacions tèrmiques i de fluids.

L'aula permetrà als alumnes tenir un primer contacte amb el tipus de tecnologies i equips que després utilitzaran durant les pràctiques que faran a Gas Natural Fenosa, al segon any del cicle.

El patrocini de l'aula d'FP Dual per part de Gas Natural Fenosa avança en l'execució dels compromisos que va adquirir l'any passat amb el Departament d'Ensenyament. En aquell moment, l'empresa va signar un conveni amb la Generalitat per a col·laborar en la impartició, en règim dual, d'un cicle formatiu de grau superior de manteniment d'instal·lacions tèrmiques i de fluids, en el marc del pla de desenvolupament de l'FP Dual a Catalunya.

Tres convenis per al desenvolupament de l'FP Dual

Aquest any, Gas Natural Fenosa ha subscrit dos convenis més per al desenvolupament de la seva estratègia de creixement de l'FP Dual. D'una banda, amb la Comunitat Autònoma de Madrid, per a establir un cicle formatiu de grau superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, en el marc del desenvolupament de l'FP Dual a Madrid. I per altra banda, amb la Conselleria de Cultura, Educació i Ordenació Universitària de la Xunta de Galícia, per a establir un cicle formatiu de grau superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats.

Gas Natural Fenosa forma part de la xarxa d'empreses i institucions compromeses amb l'FP Dual de qualitat a Espanya, impulsada per la Fundació Bertelsmann, conjuntament amb la Fundació Princesa de Girona, la CEOE-CEPYME i la Cambra de Comerç d'Espanya. El seu principal objectiu és millorar l'ocupabilitat dels joves al mateix temps que les empreses obtenen professionals amb una formació més propera a les seves necessitats.

La Formació Professional Dual constitueix una de les línies estratègiques de Gas Natural Fenosa en formació i recursos humans amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral dels joves. La companyia energètica vol participar activament en la transformació del model educatiu i professional amb aquesta modalitat formativa, que combina la formació amb l'activitat empresarial, ajustant-lo a la realitat del mercat laboral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento