Aglomeracions a les línies de la costa i trens anul·lats a la segona jornada de vaga de Renfe

  • Segons Renfe, s'ha complert el 100% dels serveis mínims de Rodalies.
  • Les aturades estan convocades pel Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris, Semaf, que protesten sobre com s'està negociant el pla d'ocupació de l'empresa.

La segona jornada de vaga de Renfe, aquest diumenge, ha vingut marcada per aglomeracions als combois que connecten amb els municipis de la costa, tant al matí com a la tarda, i algun tren anul·lat.

Amb tot, segons la companyia ferroviària, s'ha complert el 100% dels serveis mínims de Rodalies, cosa que no ha passat al conjunt de l'Estat espanyol, on s'ha arribat a un 96%.

Entre els combois afectats per la protesta convocada pel Sindicat de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris Semaf hi ha un llarga distància que havia de sortir de Barcelona a les cinc de la tarda en direcció a Múrcia i que ha estat suprimit. Segons la companyia ferroviària, els passatgers d'aquest tren han arribat a la seva destinació per carretera.

Paral·lelament, aquesta tarda també s'ha anul·lat un comboi de Rodalies de la R3 que havia de sortir de Barcelona en direcció Vic. En aquest cas, els passatgers han hagut d'esperar que passés el següent comboi. A aquestes afectacions cal sumar l'avaria produïda a l'estació de Mont-roig del Camp, que encara no s'ha reparat completament.

Les aturades han estat convocades pel Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris, Semaf, que protesten per la manera com s'està negociant el pla d'ocupació de l'empresa. Encara hi haurà dos dies més de vaga: el dimarts 14 i dijous 16, de 0 a 24 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento