Un tren avariat causa el segon dia seguit de retards a Rodalies

Les línies 1, 3, 4 i 7 van circular amb demores de 20 minuts en hora punta. Els empleats d’Adif secunden la vaga de maquinistes.
Per segon dia seguit, la xarxa de Rodalies va patir retards de fins a 20 minuts. Si dimecres va ser un tall preventiu entre Sants i Plaça de Catalunya pel dolent estat d’una catenària, ahir va ser l’avaria d’un tren en hora punta.Un comboi amb destinació Ripoll es va quedar aturat a la sortida l’estació, de manera que taponava als que venien al darrere.

Això va causar nous retards a les línies C1 (Mataró-Blanes), C3 (Vic-Puigcerdà), C4 (Sant Vicenç de Calders-Martorell) i C7 (Cerdanyola Universitat-Martorell).

Segons Renfe, els trens van circular amb una demora de «fins a 20 minuts» entre les 6.53 i les 8.30 hores.

Puntes de 10 minuts

A partir d’aquesta hora es va recuperar la normalitat, tot i que algun tren va passar 10 minuts més tard.

El comboi avariat va ser apartat de la via on molestava a les 7.20 hores i, finalment, va poder reprendre el viatge a les 7.45 hores. Els passatgers van haver d’esperar a l’interior fins que es va arranjar el problema mecànic que tenia.

La segona jornada seguida de retards a Rodalies va arribar després de l’incident molt del dia anterior en una catenària, que va afectar 179 trens, amb quatre línies desviades o amb retards.

S’afegeixen a la vaga

Els sindicats d’Adif van sumar-se ahir a la vaga convocada pels maquinistes de Renfe, per tal d’exigir al Govern central que expliqui la descentralització de la gestió. El servei ferroviari s’aturarà el 25 i 26 de setembre i l’1, 2, 11 i 15 d’octubre.

Enmig d’aquest clima, un nou espai a internet explica d’«experiències» dels usuaris en el servei de Rodalies: mundorenfe.wordpress.com.

Quatre estacions tancades a la L5

Les obres de l’intercanviador de la Sagrera obliguen a tallar el servei de la línia blava entre les estacions de la Sagrada Família i Maragall demà dissabte i diumenge. Els combois circularan entre Horta i Maragall i entre Cornellà Centre i Sagrada Família. El cap de setmana passat va passar el mateix, també per idèntic motiu, a la línia vermella (L1) entre Clot i Fabra i Puig. TMB posarà un servei d’autobús per cobrir el trajecte. Només falten acabats i l’execució d’algunes instal·lacions de l’intercanviador, que estarà a ple rendiment a finals d’any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento