Recepta d’humor de monty python

L’espectacle ‘Flying Circus’ recrea 22 esquetxos de la companyia britànica però amb una visió adaptada a la nostra realitat, després de 1.000 funcions a Madrid.
Antonio de la Fuente, Ángel Ruiz, Carles Castillo, Richard Collins-Moore i Carlos Heredia, d’esquerre a dreta (Focus).
Antonio de la Fuente, Ángel Ruiz, Carles Castillo, Richard Collins-Moore i Carlos Heredia, d’esquerre a dreta (Focus).
Evitar les comparacions i igualar els riures és l’objectiu dels cinc actors que protagonitzen des d’avui i fins al 21 d’octubre al Villarroel Teatre Flying Circus. Los mejores sketches de Monty Python.Carles Castillo, Richard Collins-Moore, Antonio de La Fuente, Carlos Heredia i Ángel Ruiz  donen vida a més de mig centenar d’actors per homenatjar i recrear 20 esquetxos dels més de 700 que el grup de còmics britànics va fer entre el 1969 i el 1974 en un programa de televisió.

Així, pugen a l’escenari fets quotidians com el comprador d’un lloro que va a la botiga per queixar-se que no parla o la discussió entre quatre milionaris sobre qui ho va passar pitjor abans de ser ric.

Sota la direcció de Santiago Sánchez i Joseph O’Curneen, els artistes  s’acosten als brillants textos teatrals, però amb una visió adaptada a la nostra realitat i entorn.

L’espectacle, fruit de la col·laboració de les companyies especialitzades en l’humor Yllana i Imprebis, arriba a Barcelona després d’estar15 mesos i fer un miler de representacions al teatre Alfil de Madrid.

* Villarroel Teatre (Villarroel, 87). Des d’avui fins al 21 d’octubre. Entradas entre 21 i 25 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento