Blues barceloní per començar a fer boca

The Blues Peu Factory, actuen a la plaça Àngel Pestaña.
The Blues Peu Factory, actuen a la plaça Àngel Pestaña.
The Blues Peu Factory, actuen a la plaça Àngel Pestaña.
Al Casal de la Properitat, a les 12 del migdia. Dos grups barcelonins són l’aperitiu de la setmana de concerts que ofereix la cinquena edició del Festival de Blues de Barcelona.Aquest festival, que s’inicia avui i dura fins el dia 16, es coneixia abans amb el nom de Festival de Nou Barris.

El trio The Blues Peu Factory i la banda Los Bisontes actuen avui a les 12 hores, a l’hora del vermut, al Casal de Barri de Prosperitat.  Aquests dos grups, amb 10 i 20 anys de trajectòria respectivament, toquen un blues que evoluciona cap el rock.

Altres bandes que es podran escoltar en el festival son Alex Schultz i Frank Muschalle Trio, The Goon Mat, Lluís Coloma Trio, Mingo Balaguer i Blues Company, Raw Hide, Carl Sonny Leyland o Mittch Wood.

Aquests altres concerts, que començaran a les nou del vespre, se celebraran al Poliesportiu de Valldaura, al carrer Baltasar Gracian, 9.

A més d’aquestes actuacions,  es faran altres activitats com un concurs literari, jam sessions i tres masterclass de saxo, bateria i guitarra. La primera a càrrec de Dani Pérez, la segona la farà Julian Vaugh i la tercera, Alex Shulz.

Per últim, es faran també dos concerts socials, un dels quals a la Presó Model, a l’Eixample barceloní.

* Casal de Barri de Prosperitat. Plaça Angel Pestaña s/n. Gratis. www.festivalbluesbcn.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento