L'oposició força Colau a iniciar el cobriment de la Ronda de Dalt de Barcelona aquest mandat

  • Tots els grups han acceptat una proposició de CiU que demanava començar les obres en aquesta legislatura.
  • Janet Sanz destaca el "consens" que ha obtingut la proposta però la condiciona a la seva "viabilitat" econòmica.
  • Maite Fandós destaca la participació de veïns i entitats a l'hora de donar resposta a la problemàtica d'aquesta via barcelonina.
Un tram de la Ronda de Dalt de Barcelona, a l'altura de la sortida 2.
Un tram de la Ronda de Dalt de Barcelona, a l'altura de la sortida 2.
Júlia Pérez/ACN
Un tram de la Ronda de Dalt de Barcelona, a l'altura de la sortida 2.

L'oposició ha fet front comú per reclamar al govern municipal barceloní que tiri endavant el cobriment de la ronda de Dalt al seu pas per Horta-Guinardó, amb la qual cosa el ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat per unanimitat al plenari d'abril d'aquest divendres iniciar els treballs de cobriment de la via en aquest mandat.

El grup municipal de CiU havia proposat convocar una Taula de Treball formada per associacions, veïns i grups polítics, per fer el seguiment dels treballs; dotar pressupostàriament les obres i començar els treballs de cobertura de la Ronda de Dalt en aquesa legislatura.

Tots els grups han acceptat la proposició i han destacat la participació de veïns i entitats a l'hora de donar resposta a la problemàtica: "Ens han donat una lliçó", ha assegurat la regidora de CiU Maite Fandos.

Des del govern municipal, la tinenta d'alcaldia d'Urbanisme, Janet Sanz, ha subratllat el "consens" veïnal i dels grups polítics per abordar el cobriment de la Ronda de Dalt, però ha avisat que la responsabilitat de l'equip de Colau és assegurar la "viabilitat" econòmica dels projectes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento