Fugint del país de l’avorriment

Fangoria, el duo pegamoide format per Alaska i Nacho Canut, arriba a l’Auditori amb El extraño viaje, el seu últim disc amb influències glam, rock i electro pop.
Alaska i Nacho Canut fent jocs de màgia (Mas i mas Festival).
Alaska i Nacho Canut fent jocs de màgia (Mas i mas Festival).
Alaska i Nacho Canut fent jocs de màgia (Mas i mas Festival).
Des que van donar el seu Salto mortal junts, fa ja 15 anys, Alaska i Nacho Canut no han deixat de viatjar per la ruta més divertida de la música, però tot i així segueixen tenint por a avorrir.Lluny dels convencionalismes, el duo Fangoria ha aconseguit reinventar-se sense canviar la seva essència al llarg de nou treballs. L’últim, El extraño viaje, amb influències glam, rock i electro pop, sonarà avui a l’Auditori dins del Mas i Mas Festival.

El seu àlbum més venut

Editat a l’octubre de l’any 2006 i guanyador d’un disc d’or, aquest àlbum és el més venut del grup fins ara i el primer produït pel propi duo.  Les dotze cançons incloses en aquest treball mantenen els sons electrònics, que des dels seus inicis han marcat la pauta del so de Fangoria, però també reserven un important paper a les guitarres elèctriques i a la percussió.

Amb la particular estètica de sempre, marca de la casa, el grup aborda, amb les seves lletres, aspectes de la seva personalitat des de l’odi (Criticar per criticar)o la venjança (Estés donde estés) fins al desig (Plegarias atendidas) i l’amor (El cementerio de mis sueños).

Acompanyats per la veu de Rafa Spunky, les guitarres de Chris Khoo i Jesús Horror i el ball de Topacio Fresh i Andy La’Moore, Fangoria ens portarà lluny de l’avorriment.

* Avui a les 22.00 h. L’Auditori (Lepant, 150). Entrades 32 euros.

Junts des de Kaka de Lux

La sempre sorprenent Olvido Gara i Nacho Canut van coincidir anteriorment en els grups Kaka de Lux, Alaska y Dinarama, i Alaska y los Pegamoides. No partidaris de gravar en directe, els nou discos de Fangoria són d’estudi, deixant l’espontaneïtat per als concerts. Durant la gira no composen,  ho fan després, perquè són «molt ràpids i prolífics».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento