El 90% de les places de càmping no són aptes

Campanya per millorar la imatge del sector. El 90% de les places fixes de càmping de la demarcació de Barcelona no estan degudament acondicionades, segons va denunciar ahir el president de l’Associació de Càmpings de Barcelona.
Aquesta entitat va començar l’any passat a fer inspeccions en els càmpings que es van adherir al pla per a «millorar la imatge i que no se’ns associï amb el barraquisme», segons el president de l’entitat, Francesc Josep Caballé.
 
Només 1.200 de les 16.000 places ocupades permanentment per caravanes van rebre el certificat conforme complien els requisits de seguretat i higiene.
 
«Hem trobat gomes del gas amb 12 anys d’antiguitat», va explicar Caballé, que assegura que espera que el nombre de certificacions, amb cinc anys de vigència augmenti un cop els propietaris de les caravanes arreglin les deficiències detectades. Les caravanes que obtenen el certificat reben obsequis i descomptes en alguns càmpings. A més, l’associació repartirà 16.000 guies de bones pràctiques.
 
Menys oferta
 
Els propietaris dels càmpings van demanar ahir alternatives per poder traslladar els càmpings que han desaparegut a Barcelona per «la pressió urbanística» i les obres de la tercera pista de l’aeroport. Dels 11 càmpings que hi havia fa cinc anys al Baix Llobregat només tres funcionaran aquest estiu i només un –Las Tres Estrellas– al final d’any.
 
16.000 places de càmping s’hauran perdut al Baix LLobregat quan acabi aquest estiu i tanquin La Ballena Alegre i el Camping Filipinas
Mostrar comentarios

Códigos Descuento