L’opinió del Carmel quatre mesos després de l’esvoranc

Dolors Riera. Tenda de pintures

«Quan vam obrir entrava gent a abraçar-me». «Nosaltres fa un mes que hem obert la botiga i, al final, ho hem fet sense tenir el certificat conforme no hi ha cap perill. No sabem quan ens el donaran. Quan vam obrir, la gent entrava per abraçar-me i donar-me petons. Encara no hi ha ningú treballant».

Isabel Farrús. Veïna i comerciant

«Dilluns veurem si podem tornar». «Ja tenim hora pel dilluns per signar el certificat. Ja veurem si va bé. Estem farts de l’hotel ja. Ara sembla que hi ha problemes perquè diuen que no volen arreglar algunes de les esquerdes perquè ja hi eren. Algunes ja hi eren, és veritat, però s’han fet molt més grans i fa por tornar».

Isabel Moreno. Perruquera

«Obrir ara és com començar de nou». «Jo vaig rebre el certificat el dimecres i el dijous ja vaig obrir. Ara és com començar de nou, perquè molts veïns encara no saben que ja he obert. A més, en aquest carrer (Sigüenza) encara hi ha molts veïns que no han tornat... i això es nota perquè hi ha menys clients».

José Manuel Méndez. Casa Leiro

«Algunos no quieren que se normalice». «El barrio está mejorando, pero hay quien no quiere que se recupere la normalidad, como algunos comercios que todavía no han abierto porqué están cobrando. Los que merecen todo el dinero son los que han perdido el piso... y también los que ahora tienen grietas».

Ana Maria Martín. O.L. Advocats

«Cada dia miro l’esvoranc». «En aquests quatre mesos que portem la situació ha anat millorant i fins i tot el mercat ja té més vida, però encara li queda per tornar a la normalitat. Ara està tot més tranquil. Jo cada dia, quan vinc a treballar, paso per davant de l’esvoranc i no puc evitar mirar-lo cada vegada».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento