La investigació del Carmel acaba sense indicis del 3%

Tots, tret del PPC, voten a favor del resultat final. El text reparteix culpa entre l’actual Govern i l’anterior. Alguns veïns es neguen a tornar a casa
La comissió d’investigació que va crear el Parlament per esbrinar els fets del Carmel va presentar ahir les seves conclusions sense dir res del possible cobrament de comissions en l’adjudicació d’obra pública.

El document, que ahir va rebre el vot favorable de tots els grups tret del del PPC, diu que «no s’ha pogut acreditar» el cobrament de comissions del 3% i reparteix les responsabilitats entre l’actual Govern i el de CiU, que és qui va començar l’obra.

El portaveu parlamentari del PPC, Daniel Sirera, va considerar el resultat de la investigació com un «frau» i com una «presa de pèl» i va acusar la resta de formacions de fer un «pacte per tapar-se les vergonyes».

«Falten firmes»

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal, en canvi, va dir que «aquesta no és la comissió del 3%» i va  donar «per bones» les conclusions de la investigació.

En les properes dues setmanes, la Generalitat confia donar fins a 155 certificats que assegurin als afectats que el seu pis està bé. Ahir, veïns de diferents blocs del Carmel van anar a signar els seus certificats, però, a l’últim moment, es van fer enrere «perquè no està tot firmat», segons Salvador Rojas, un dels afectats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento