Injecció de diners públics per a les cde Gràcia

Més activitats de dia.
La Federació de la Festa Major de Gràcia rebrà enguany 380.000 euros en subvencions públiques (l’any passat, les administracions hi van destinar 215.000 euros). El pressupost total serà de 990.000 euros.

L’Ajuntament aportarà aquest any 150.000 1; el departament de Benestar i Família, 100.000 1, igual que l’àrea de Promoció Cultural de la Generalitat. I la Diputació, que mai abans hi havia contribuït, 30.000 1. El grup municipal de CiU va reclamar el mateix tracte per a les festes de Sants.

Entre les novetats, la Federació va presentar ahir l’ampliació en el servei de lavabos públics, que es duplicarà. Les festes de Gràcia tindran 40 lavabos, cinc dels quals adaptats per a persones discapacitades.

L’organització aposta per la sostenibilitat i utilitzarà gots compostables. A més, s’encarregarà un estudi de l’afluència de visitants. Les festes de Gràcia són l’única activitat de masses a Barcelona a l’agost i, per això, ampliarà l’oferta d’activitats diürnes perquè no tothom hi vagi per la nit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento