La producció pròpia entra al teatre Romea

Calixto Bieito portarà a casa ‘Tirant lo Blanc’. L’actriu Emma Vilarasau s’incorpora per tres temporades a la companyia Romea.
La nova temporada teatral del Romea es perfila com un festival de la producció pròpia, per la qual apostarà la sala molt fort un cop assolits els 89.000 espectadors i un 55% d’ocupació durant la present temporada, la que està a punt de tancar-se.Calixto Bieito reviurà les gestes del cavaller Tirant lo Blanc al teatre que dirigeix artísticament, quan hagi finalitzat la seva estrena mundial a la Fira de Frankfurt a l’octubre. De l’obra cabdal de Joanot Martorell, a Josep Maria de Sagarra, que estarà present com a gran nom de la dramatúrgia catalana amb la peça El senyor Perramon, sota direcció de Joan Anton Rechi.

L’actriu Emma Vilarasau passa a incorporar-se com a nova membre de la companyia Romea durant els propers tres anys, a partir de la producció pròpia Espectres, amb text i direcció de Magda Puyo. La temporada la tanca a l’agost del 2008 La tràgica història de dr. Faust de Christopher Marlowe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento