Autobús fins al Prat les 24 hores

Joves que van de festa i treballadors de nit coincideixen a dins del nou autobús N16: 1.30 de la matinada de dissabte.
Un grup de joves pugen al nou autobús N16, dissabte, a la parada de la plaça Catalunya.
Un grup de joves pugen al nou autobús N16, dissabte, a la parada de la plaça Catalunya.
Manolo S. Urbano
Un grup de joves pugen al nou autobús N16, dissabte, a la parada de la plaça Catalunya.
Uns passatgers baixaven de l’autobús per començar la festa a Barcelona i d’altres, en canvi, s’hi enfilaven, després d’haver anat a sopar o després d’haver sortit de la feina. El bus nocturn N16, que enllaça la plaça Catalunya de Barcelona amb el Prat de Llobregat, va començar a circular el passat dijous i, en el seu primer cap de setmana, ja són molts els qui han agraït la seva posada en funcionament.

Fins llavors, l’únic transport públic que unia el Prat amb la capital catalana a la nit era el bus de l’aeroport, que passa cada 80 minuts.

Trajecte més ràpid

«Ha pujat molta gent, s’ha omplert», va explicar a 20 minutos el conductor de l’autobús, Carlos Núñez, després d’haver fet el seu primer trajecte entre el Prat i la plaça Catalunya. «Ja era hora», va declarar dissabte de matinada la pratenca Lorena Manso, tot just després d’haver baixat de l’N16 per sortir de nit per Barcelona. «Abans, el bus de l’aeroport et deixava a plaça Espanya i aquella hora ja no hi ha metro», va afegir.

Magdi Mahmud, també veí del Prat, agraïa la implantació del nou servei d’autobús nocturn, però, per un motiu ben diferent, ja que ell surt de treballar a partir de la mitjanit i, ara, l’N16 li permetrà tornar cada nit a casa sense problemes. El nou bus, que passa cada 60 minuts, permet millorar també les comunicacions amb L’Hospitalet, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento