Talls de trànsit a Barcelona a l’estiu per 120 obres en marxa

S’iniciaran 43 actuacions i es pavimentarà l’equivalent a 33 illes de cases. Lesseps i Balmes, les intervencions que es preveuen més complicades.
Tot i que cada cop són menys els barcelonins que marxen de la ciutat els mesos d’estiu, el ritme frenètic d’obres per aquestes dates continua sent el característic d’aquest període. I en total, entre juliol i setembre, a Barcelona, hi haurà
120 obres en marxa.

A les que ja afecten a la via pública, s’hi afegeixen 43 noves actuacions, d’entre les que destaquen per complicades les noves fases que s’iniciaran a Lesseps i Balmes.

A la plaça Lesseps, tot i que ni el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Francesc Narváez, ni el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, no van concretar ahir quan finalitzaran les obres, durant l’estiu s’hi connectarà el nou col·lector amb el de Gran de Gràcia i es deixarà enllestit el nou pas de vianants soterrat.

Reducció de carrils

La demolició del viaducte de l’avda. Príncep d’Astúries comportarà la reducció d’un carril en aquesta via entre el 31 de juliol i el 13 d’agost.

L’ampliació del vestíbul de l’estació de Provença i de l’intercanviador de la Diagonal, a banda de la reparació del clavegueram al carrer Balmes, faran d’aquesta zona una de les més congestionades.

Pavimentació de carrers

Un altre clàssic de l’estiu, la pavimentació dels carrers, enguany afectarà a 33.000 m2 de vies, equivalents a 33 illes de cases. També el paviment del Nus de la Trinitat es repararà entre el 13 i el 15 d’agost.

Del total d’actuacions, el 64% tenen a veure amb infraestructures de la xarxa de transports, entre elles l’arribada de l’AVE, que als voltans de l’estació de Sants comportaran talls de trànsit.

 

Mostrar comentarios

Códigos Descuento