SALIR HOY

Teatre

‘La mujer del perro cojo’: És la segona obra del cicle De portes endins del Tantarantana. El text es basa en una novel·la de Carmelo Samonà sobre dos germans que viuen una història de soledat i de problemes de comunicació entre ells.

* Tantarantana. Les Flors, 22. A partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: de 14 a 16 euros. Més informació a la pàgina web www.tantarantana.com.

Música

Lenine: Rock, pop i funk amb influències brasileres  al Grec a través del cantant Lenine (foto), que actua avui al Teatre Grec. Presentarà el disc MTV Acústico, en què canta, composa les cançons, arranja i produeix. Set són els treballs que ha llençat al mercat en una vintena d’anys (Pressao, Falange Caníbal, InCité...). Una producció limitada, però de gran qualitat artística.

* Passeig de Santa Madrona, 36. Avui a partir de les 22.00 h. De 15 a 30 euros. Més informació a www.barcelonafestival.com.

Frank Black: L’ex component de Pixies està immers en una gira en solitari que el porta aquesta nit a la sala Apolo. L’any passat, de manera excepcional, Black es va retrobar amb els Pixies, abanderats del rock alternatiu nord-americà.

* Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Avui a partir de les 22.00 hores. Preu: 25 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento