Trobats i entrevistats al carrer urgell

Yolanda Juárez Interiorista, 32

«L’interiorisme no és tan car com la gent pensa». «En la meva feina donem assessorament, triem els materials més adequats per arreglar o decorar una casa... L’interiorisme no es tan car com la gent pensa, sobretot perquè de vegades si s’ho fa un sol s’allarga en temps i en calers».

José Antonio Navas Hosteleria, 32

«Estudiant Humanitats tens difícil trobar una bona feina». «Fa sis mesos que tinc un local de copes amb un altre soci. M’agrada la nit i l’horari em va bé perquè no m’agrada matinar. A Barcelona, fent Humanitats, o treballes a l’hosteleria o fas oposicions o cobres molt malament».

Joan Sevilla Jubilat, 69

«Només Roma o Milà són igual de brutes». «Passejo molt i em preocupa la brutícia. Som bruts i potser tampoc netegen prou bé.  Brutes com Barcelona només Milà i Roma. Als Camps Elissis de París no hi havia papereres, però tampoc papers a terra».

Roser Bermúdez Traductora, 27

«Per arribar a mil i pocs euros has de tenir dues feines». «A internet tot està en anglès i dominar l’idioma em permet tenir més accés al coneixement. Aquesta és una de les coses que m’enriqueix més. En traducció, per arribar a cobrar mil i pocs euros has de tenir dues feines».

Ángeles Fernández Comercial, 47

«Tuve que vender el piso porque no podía con la hipoteca». «Vivo de alquiler. He tenido piso en propiedad pero lo tuve que vender porque las hipotecas suben mucho y no se puede vivir. Hacía dos años que lo tenía, pero mi marido se quedó sin trabajo y con un solo sueldo no me podía meter.  Ahora ni jóvenes ni mayores pueden vivir solos».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento