Denuncia als Mossos per colpejar-lo fins a trencar-li el timpà

El denunciant magolat (EFE).
El denunciant magolat (EFE).
El denunciant magolat (EFE).
Ahir es van graduar 1.261 agents de la 20.ª promoció. Un nou episodi de denúncies per brutalitat, detenció il·legal, tortura i lesions. Enric C. C., de 47 anys, ha dut els Mossos al jutjat per ocasionar-li suposadament lesions, com trencar-li el timpà.Els fets van passar durant un arrest després de negar-se a obrir la porta de casa de la seva exnòvia. La policia diu que van entrar-hi perquè l’home s’hi havia atrinxerat.

20 % de dones policia

El president de la Generalitat, José Montilla i el conseller d’Interior, Joan Saura, van presidir ahir la graduació de 1.261 mossos d’esquadra i 424 policies de la 20.ª promoció de l’Escola de Policia. Saura va destacar que els mossos «es consoliden com la policia del sud d’Europa amb més dones, un 20%».

El conseller va lloar la tasca dels Mossos dels qui va dir són «herois del dia a dia», alhora que es referia a l’última manifestació dient que «és una policia madura que demostra com reprovar una minoria dins el cos».

Ahir, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-UGT) i l’Associació Professional de la Policia Autonòmica (APPAC) van signar un acord de coalició que els converteix en el sindicat majoritari dins dels Mossos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento