Les bèsties del sònar

La millor banda de rapers blancs de tots els temps, els novaiorquesos Beastie Boys, donen el tret de sortida a la XIV edició del Sónar, que per primera vegada celebra la nit inaugural a la fira de Gran Via.
Mike D, Ad-Rock i MCA són els integrants de Beastie Boys (Archivo).
Mike D, Ad-Rock i MCA són els integrants de Beastie Boys (Archivo).
Mike D, Ad-Rock i MCA són els integrants de Beastie Boys (Archivo).
Mike D, Ad-Rock i MCA. Els tres reis mags del rap del Brooklyn novaiorquès faran aquesta nit de l’arrencada del Sónar 2007 una festa del hip hop bestial. I no és casualitat que el trio de rapers estelar del festival més important de música avançada siguin els Beastie Boys. 25 anys de carrera i sis discos no els fan perdre frescor creativa ni flow, ja que els tres artistes han escollit en primícia un espectacle instrumental exclusiu per a obrir boca al Sónar.Els assistents al directe d’avui al SónarPark del recinte firal Gran Via 2 hauran d’anar preparats per a obrir una capsa de sorpreses musical que donarà, aixó sí, pistes del nou enregistrament dels Beastie Boys (també instrumental) que veurà la llum el 25 de juny. Amb la nit d’avui, el Sónar trenca per primer cop la tradició de celebrar la nit inaugural a l’Auditori. Els Beastie Boys faran doblet al Sónar i demà divendres oferiran al SónarClub una segona actuació. Cimentaran el seu repertori en els clàssics del rap que els han pujat a la categoría de millor banda de rapers blancs de tots els temps.

Descàrrega d’adrenalina, divertiment i reivindicació en els dos únics concerts del grup a Espanya enguany i seguits. Molt ha plogut ja des que van editar, al segle xx, License To Ill (1986).

El techno de Narod Niki

Passada la mitjanit i el primer empatx de ritme trepidant made in NY, pujarà a escena Narod Niki (01.00 hores) techno improvisat a càrrec de Ricardo Villalobos i d’un equip d’entre 6 i 8 DJ de primer nivell que es mantindran en secret fins que comenci l’espectacle.

El festival manté l’Auditori a partir de demà com a base d’operacions. La resta d’escenaris de Sónar de Dia i de Sónar de Nit seguiran repartits pel CCCB i el MACBA, els dos museus del Raval, fins al diumenge. Amb una oferta de 183 actuacions es consolida aquesta cita entre el públic i els mitjans de comunicació estrangers.

* Recinte firal Gran Via 2. Des de les 23.00 hores. Nit: 48 euros. Dia: 28 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento