Ironies amb una sola veu

L’actor Christian Atanasiu es mou entre un nen i un adult en una obra que recorda el paper de Don Quixot.
Ingeniosos diàlegs donen vida a un personatge curiòs  inspirat en Don Quixot de Miguel de Cervantes. Són discursos sense sentit i absolutament bojos. Un soliloqui teatral carregat de sarcasme i d’humor absurd és el que proposa Christian Atanasiu a Dondedondedonde, que el passat dimecres va estrenar a la sala Muntaner de Barcelona, que comparteix durant tot el mes de juny amb un espectacle de màgia i  mags.  Atanasiu interpreta a un personatge quixotesc que no té identitat pròpia, que es deixa emportar per la il·lusió i que viu en un lloc màgic allunyat de la crua realitat.Tot això ho du a terme a partir d’ocurrents jocs de paraules. Les transforma i retorça per aconseguir recrear un món disparatat i de somni caracteritzat per tot allò absurd i irracional. El protagonista es submergeix en els seus propis pensaments, en què les crítiques al sistema i al poder són recorrents.

L’objetiu d’aquesta posada en escena és fer partícep al públic de les seves bogeries i fer-los pensar de la mateixa forma pels seus ideals.

L’humor és sens dubte el veritable protagonista, la carretera amb revolts lingüístics pels quals circula Atanasiu i en què a vegades escomporta com un nen  consentit i en altres ocasions com un adult sense una direcció determinada.

* Sala Muntaner. Muntaner, 4. Avui divendres a partir de les 22.45 hores. Preu: 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento