SALIR HOY

Exposició

A la contra: El Palau Robert presenta una exposició que recopila els 10 anys de les entrevistes de La Contra de La Vanguardia. Els periodistes Víctor-M-Amela, Ima Sanchís i Lluís Amiguet ofereixen diàriament en aquest periòdic una extensa entrevista amb un personatge que pot ser famòs o desconegut. La mostra recull 99 d’aquestes persones, juntament al titular que van donar.

* Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. Avui de les 10.00 a les 19.00 hores. Gratis.

Teatre

De pilotes: Segona i darrera funció humorística al teatre Apolo del monologuista colombià Andrés López, amb l’espectacle La pelota de las letras. Aquest muntatge parla amb ironia sobre les diferents generacions de persones i les seves particularitats.

* Teatre Apolo. Avinguda Paral·lel, 59. Avui a partir de les 21.30 hores. Preu: de 15 a 25 euros.

Maria Friedman: La seva és una carrera imparable en el terreny de la comèdia musical. Maria Friedman ofereix la seva primera actuació a Barcelona com a convidada d’honor del Festival Únicas de veus femenines. A Broadway l’estimen tot i ser d’orígen britànic. El seu compositor favorit és Stephen Sonheim i d’ell canta peces com I Must Be Dreaming i Isn’t He Something. Degut al seu orígen jueu, Friedman no oblida recordar a un nen jueu assassinat per les forces nazis a la cançó In The Sky.

* Palau de la Música. Sant Francesc de Paula, 2. Avui a partir de les 21.30 hores. Preu: de 18 a 58 euros. Més informació a www.palaumusica.org.

Fira

Mostra de Turisme Juvenil: Si encara no saps on anar durant aquestes vacances d’estiu, aquesta és la teva oportunitat. El CIAJ, el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves de Sants-Montjuïc i la Biblioteca Jaume Fuster faciliten mapes, rutes i xerrades que  obriran la ment al viatge.

* Més informació a www.bcn. cat (Turisme Jove).

Vestides de blanc: La Fira de Barcelona obre les seves portes a dos esdeveniments íntimament relacionats amb la moda nupcial. Per una banda, la passarel·la Gaudí Núvies i per altra el Saló Brida-Weel Novia España 2007.

* Més informació a la pàgina web www.firabcn.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento