Es proclama la diada dels jocs

Diumenge se celebra el Dia Internacional del Joc, una data instaurada per les Nacions Unides i que tindrà ressò al Poble Espanyol.
La cursa de sacs, un clàssic dels jocs de carrer. (Poble Espanyol)
La cursa de sacs, un clàssic dels jocs de carrer. (Poble Espanyol)
El Dia Internacional del Joc existeix, no és un invent. Està instaurat per les Nacions Unides i se celebra el diumenge al Poble Espanyol. La plaça Major del recinte de Montjuïc rebrà una pluja d’activitats per jugar: de carrer, de moviment, jocs simbòlics, de taula, d’aigua, d’habilitat, de fira... el llistat sembla interminable i no exclou a ningú que s’hi passi perquè estan indicats per a persones de totes les edats i condicions.Jugades del món

La diversitat d’èpoques i llocs geogràfics d’on provenen els jocs planejats serà un dels grans atractius de la III Festa del Joc. Els nens podran aprendre a construir les seves pròpies joguines.

L’animació de la diada anirà a càrrec de La Tresca i la Verdesca, amb l’espectacle A quant va la mel?, on els jocs tradicionals tindran tant de pes com la música. (A la plaça Major del Poble Espanyol; de les 12.30 a les 13.45 hores; per al públic familiar.)

* Poble Espanyol. Diumenge de les 11.00 a les 17.30 hores Av. Marquès de Comillas, 13. www.poble-espanyol.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento