Obre a l’Eixample la primera botiga europea de bodes per a gais

150.000 turistes vénen atrets per l’oferta homosexual. La primera botiga d’Europa especialitzada en moda nupcial i de festa per a gais s’obrirà a Barcelona la setmana vinent, coincidint amb l’inici de la Pasarel·la Gaudí Bridal Week, a l’Eixample, a la zona coneguda popularment com a Gaixample.L’establiment rebrà el nom de By i s’ha concebut com un taller d’imatge per a qui busca alternatives als vestits de nuvi convencionals. El nou espai estarà coordinat i assessorat pel dissenyador Antonio Alvarado, que marcarà les tendències de les col·leccions de temporada.

Els vestits es faran a mida i per encàrrec, com a les botigues de núvia, i fins i tot es podran personalitzar els interiors amb inicials, fotos, versos o el que calgui.

Delgado Buil, Ion Fix, Juanjo Oliva, Locking Shocking i Helena Rohner formen el grup de dissenyadors que també presentaran col·leccions.

Durant els primers sis mesos de la modificiació del Codi Civil, que permet el matrimoni entre persones del mateix sexe, es van celebrar a Catalunya 276 casaments homosexuals, 184 entre homes i 92 entre dones, el que suposa un casament gai al dia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento