SALIR HOY

Exposició

Arqueologia. El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) s’acomiada de l’exposició Reflexions d’Apol·lo.  Esport i arqueologia a la Mediterrània antiga.

* Passeig de Santa Madrona, 39. Preu: 2,40 euros. Horari: de les 09.00 a les 21.00 hores.

‘Rebels amb causa’. L’obra de Josep Escobar (Barcelona 1908-1994) es mostra a Can Tinturé a partir de l’exposició Rebels amb causa. En aquesta entranyable trobada no faltaran els famosos personatges del dibuixant, com ara Zipi i Zape, Carpanta i Petra.

* Casal Robert Brillas. Àngel Guimerà, 38. Esplugues de Llobregat. Horari: de les 18.00 i fins a les 21.00 hores. Gratis.

Graffitti. La Galeria Maxalot de Barcelona exhibeix el treball de l’il·lustrador parisenc afincat a Nova York, WK Interact. Les seves obres de dibuix urbà i de còmic traspassen les parets d’aquesta sala amb murals, serigrafies i instal·lacions en blanc i negre.

* C/ Palma de Sant Just, 9. Gratis.

Conferència

Sistema solar. Xavier Luri, representat del Departament d’Astronomia de la Universitat de Barcelona (UB) parla a la Biblioteca de Les Corts sobre la possible existència de vida en algun racó del sistema solar a banda de la Terra. La xerrada forma part de la programació del present Any de la Ciència.

* Biblioteca de Les Corts. Riera Blanca, 1. A partir de les 19.30 hores. Gratis.

Teatre

Dives. Dues estrelles de l’espectacle entrades en decadència protagonitzen l’obra de cabaret de dilluns de la sala del Raval Café Teatre Llantiol. El duet d’actrius de la companyia Las Pestañas es posen en la pell d’aquest parell de perdedores amb el muntatge d’irònic títol Bienvenidos al cielo. L’estètica de l’espectacle és totalment fidel a l’esperit del cabaret i els números còmics asseguren el somriure per a la primera nit de la setmana.

* Riereta, 7. A partir de les 21.00 hores. Preu: 12 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento