La petita girafa juga

La nova cria del Zoo de Barcelona, que va néixer a principis del març passat, ja surt a l’exterior de la seva instal·lació amb la seva mare.
La mare i la seva cria passejant per la zona exterior. (Zoobcn)
La mare i la seva cria passejant per la zona exterior. (Zoobcn)
La mare i la seva cria passejant per la zona exterior. (Zoobcn)
Ja es deixa veure i juga tot empaitant coloms i paons. La nova girafa del Zoo de Barcelona, que va néixer a principis de març, surt de la seva instal·lació.Es tracta d’un mascle, el primer des de fa molts anys, ja que els seus pares, el Kiko i la Kamoa, només havien tingut femelles. La cria pesa uns 90 quilos i medeix 1,8 metres. Un cop adulta pot arribar a pesar entre els 1.100 i els 2.000 quilos i fer uns 5,5 metres d’alçada. La seva mare, que té 12 anys com el pare, surt a jugar amb ella.

La petita girafa encara no havia sortit des del seu naixement perquè són animals molt sensibles a les baixes temperatures i s’espanten amb facilitat. L’embaràs de les girafes té una durada de 14 mesos i la lactància es sol perllongar més de mig any.

Les girafes adultes que viuen al zoològic mengen uns 5,5 quilos de pinso al dia i mig quilo de cebes, a més de fulla d’acàcia i d’alfals, que prenen en abundància durant tota la jornada fins arribar a 65 quilos.

* De 10 a 18 h. al Zoo de Barcelona. Adults, 10 € i Nens 6.5€.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento