El Poble Sec fa 72 propostes als polítics

Els veïns demanen més patrulles policials a peu i que l’àrea verda sigui gratuïta. 85 persones que viuen a les tres zones en què està dividit el Poble Sec han contestat a una enquesta de la Unió d’Associacions de Veïns per exposar els problemes i mancances i elaborar-ne un llistat que després es farà arribar a la nova direcció del districte de Sants-Montjuïc.Demanen més seguretat al barri i creuen que amb una major coordinació entre cossos policials i amb l’increment de les patrulles a peu s’aconseguirà una millora en aquest àmbit.

La mobilitat és un altre dels problemes que preocupen als qui viuen al Poble Sec. D’una banda es demana que l’àrea verda sigui gratuïta per als residents i de l’altra que s’incrementi la capacitat dels aparcaments municipals soterrats.

Els veïns i representats de fins a 10 entitats del barri critiquen la manca de neteja a la zona i proposen que s’augmenti la freqüència d’aquest servei i que es netegin els jardins de la Muntanya de Montjuïc i de la zona de Tres Pins.

De la resposta a l’enquesta veïnal, que demanava l’opinió sobre 14 àmbits, destaca la preocupació per l’accés a l’habitatge. Proposen la creació de promocions d’habitatge protegit.

També reclamen que s’eviti la proliferació de pisos pastera i la creació d’una oficina municipal d’orientació al nouvingut. Per a la Unió, l’enquesta «permet avaluar el treball realitzat pels diferents grups polítics» i servirà com a full de ruta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento