Cinema digital extrem

Terry Gilliam, David Lynch i Larry Clark projecten les excel·lències de la tècnica digital aplicada al cel·luloide al tercer lliurament del certamen del gènere DIBA, que obre la guixeta avui.
‘Renaissance’, títol que es podrà veure al festival. (Diba)
‘Renaissance’, títol que es podrà veure al festival. (Diba)
‘Renaissance’, títol que es podrà veure al festival. (Diba)
Juanma Bajo Ulloa, Joaquim Oristrell i Julio Wallowitz s’han deixat arrossegar en passades edicions del Festival DiBa per l’encant del cinema digital. El certamen,la tercera edició, avui s’inaugura amb un concert de Love of Lesbian a la sala Apolo i tancarà amb una actuació d’Astrud a Razzmatazz.Es convida a projectar a la secció Panorama als reputats directors Terry Gilliam, David Lynch i Larry Clark, amb les seves respectives pel·lícules Tideland, Inland Empire i Wassup Rockers.

El treball de Clark explora la cultura de carrer a partir d’un grup de patinadors que marxen de Beverly Hills al barri de South Central de Los Ángeles (Estats Units).

L’aportació espanyola la donen Más allá del espejo, l’obra pòstuma de Joaquim Jordà; Todo está en el aire d’Ángel Penalva i David Ciurana i Estudio de cine presenta: Parking de David Lillo. La secció més trencadora serà DiBa Extreme, amb The Bridge d’Eric Steel, la gravació de 24 suïcidis al Golden Gate de San Francisco al 2004. I Homecoming de Joe Dante, on soldats morts a Irak tornen com a zombis per votar contra Bush.

* www.dibafestival.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento