Disparen un tret al cap a la propietària d’una cafeteria

Els metges no la van poder operar de tant greu que va ingressar. El tiroteig va ser de bon matí, en un bar esotèric de l’Eixample. S’investiga el mòbil.
Mossos d’Esquadra analitzen proves dins la cafeteria. (A. Dalmau / Efe)
Mossos d’Esquadra analitzen proves dins la cafeteria. (A. Dalmau / Efe)
«No hi ha res a fer per salvar-la de les lesions greus al cervell i per això no se l’ha pogut operar.» Amb aquest diagnòstic de l’Hospital Clínic, al tancament d’aquesta edició, es donava per segura la mort de la propietària, de 35 anys i nacionalitat brasilera, d’un bar de l’Eixample que ahir va rebre almenys un tret al cap. Els fets van passar entre les 9.30 h i les 10 h a la cafeteria Esotérica Brasil, al n.º 159 del carrer Sepúlveda.Pepita Villagrassa, una treballadora d’un establiment annex, va alertar els Mossos: «A les 9.50 h va venir una noia que ajudava la víctima. Em va alertar que l’havia trobada al terra i que estava desmaiada», explica. «Vaig entrar jo», va continuar Villagrassa. «Estava amb un gran bassal de sang al voltant del cap. Havia passat una mica de temps, perquè la sang estava quallada. La vaig tocar i encara conservava el pols», va relatar.

Una ambulància va traslladar el cos amb vida de la víctima al Clínic. La víctima era propietària de la cafeteria des de feia dos anys.

Els Mossos no confirmen que el mòbil sigui una venjança i, en principi, descartarien el robatori, ja que no s’havien endut res de valor. Tot i així, alguns veïns asseguren que l’havien vist treure diners d’un banc i que es va sentir una discussió al bar. Les botigues limítrofes van tancar momentàniament, en mig d’una onada de curiosos.

Detingut per un apunyalament

Els Mossos han detingut el suposat responsable de la mort d’un jove de La Mina després d’una discussió i un apunyalament en una granja de Sant Martí. La víctima era fill d’una estrella del flamenc, Tony, El Gitano. L’arrestat és conegut amb el sobrenom de Juan, El Demonio. Els veïns de la zona van mostrar la seva preocupació per trobar-se sovint enmig d’intercanvis de trets entre bandes locals, que fins i tot han acabat disparant a les finestres dels pisos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento