Denuncien que és fàcil cometre frau en el vot per correu

Presumpte cas en unes eleccions. El sindicat CGT va denunciar ahir «la facilitat de cometre frau» en unes eleccions, com les municipals, però també «podrien ser les generals o autonòmiques», en el vot per correu, segons Eva Sánchez, Coordinadora de CGT-Correus.

Aquest sindicat ha denunciat als jutjats del penal que un candidat de CC OO, presumptament, va intentar efectuar la sol·licitud del vot per correu de 30 persones a les eleccions sindicals a Correus. Per això, es va haver de conxorxar, presumptament, amb un treballador de la finestreta en el torn de tarda a la seu de Mataró.

El que en teoria hauria de ser una denúncia penal ha pres ara rellevància donada la proximitat de les eleccions municipals. CGT ha criticat que l’empresa postal «no hagi pres mesures», tot i conèixer els fets i que el delegat sindical acusat de frau encara es presenti.

En aquest cas, a manca de resolucions judicials, la junta electoral sindical ha decidit l’anul·lació dels vots per correu emesos des de l’oficina de Mataró, una trentena que beneficiaven a CC OO.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento