Consumir amb el cap

La catorzena edició de la fira BioCultura convida a prendre consciència dels hàbits de consum responsable i saludable, amb 650 expositors.
Vaixells fets amb llaunes que es van poder veure en una edició passada de BioCultura. (Arxiu)
Vaixells fets amb llaunes que es van poder veure en una edició passada de BioCultura. (Arxiu)
Vaixells fets amb llaunes que es van poder veure en una edició passada de BioCultura. (Arxiu)
El consum alternatiu i responsable marca l’agenda firal del cap de setmana amb la posada en marxa al Palau Sant Jordi de la XIV edició de BioCultura, el certamen més important de l’Estat d’aquest sector. S’espera que hi participin en aquest aplec més de 650 expositors i que les seves ofertes i serveis atreguin l’atenció de fins a 80.000 persones.Es poden trobar voltant per BioCultura fins a 14.000 referències de productes d’alimentació ecològica. Però els productes naturals que ens milloren la salut i la vida no es queden aquí. També es pot accedir a referències d’higiene personal i de cosmètica, a materials de bioconstrucció, a mobles i decoració sota criteris saludables tant per la llar com per a la feina, productes terapèutics i medicinals i un llarg etcètera.

L’alimentació biològica, malgrat l’extens llistat d’alternatives de la fira, té un paper predominant en aquesta convocatòria anual, sobretot per als visitants professionals. Aquests darrers poden establir contactes amb els distribuïdors i operadors del sector.

* Palau Sant Jordi. Pg. Olímpic, 7. Fins al dilluns dia 7. De les 10.00 a les 20.00 hores. 5 euros.

Mamaterra, per als nens

La superfície de camp dedicada a Espanya a la producció biològica va arribar a les 926.30 hectàrees a l’any 2005; 5,6 milions d’hectàrees a Europa i 31 milions en el món. En paral·lel a BioCultura, té lloc el II Festival Ecològic de la Infància, Mamaterra. Perquè els nens són la garantia mediambiental i de salut del futur.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento