La veu del carrer

Trobats i entrevistats al centre de Barcelona.
Joan i Júlia. Estudiants de doctorat

«Igualtat al poder: tots dos tenim rosa i llibre». «Per què les dones no reben un llibre i els homes una rosa? La rosa passa però el llibre queda», deia ahir el Joan. «Com que és un dia especial, li he regalat aquest conjunt d’arracades i penjoll», afegia. Ell ha comprat L’ànima és al cervell, de Punset, i ella Una veritat incòmoda d’Al Gore.

José i Maria Teresa. Jubilats

«Las rosas van cares i moltes estan músties». «Es una tradició molt maca», exposava ahir la Mª Teresa. Tot i que són originaris de Salamanca, fa 50 anys que es regalen llibres i roses per Sant Jordi.«A ell li agrada molt llegir i li he regalat La ciudad sin tiempo, d’Enrique Moriel».

Núria i Sergi. Advocada i enginyer de telecomunicacions

«Ens agrada més que el dia de Sant Valentí». Mentre fan cua perquè Francisco Ibáñez (Mortadelo y Filemón) els signi el llibre que la Núria ha comprat al Sergi, aquesta parella explica que, tot i que els llibres solen ser cars, es beneficien dels descomptes del dia de Sant Jordi.

Maria i Jacob. Jubilats

«M’agradaria que em signessin el llibre però hi ha massa gent ». «Ella suporta bé les cues però jo em canso ràpid», es queixava el Jacob. Per això, s’estaven pensant si afegir-se a la cua dels estands del passeig de Gràcia. «Venim una estona al matí però marxem de seguida, hi ha molta gent».

Xavier i Neus. Estudiants de ‘telecos’ i enginyeria química

«Hem triat el llibre i la rosa junts». Se sorprenen quan s’adonen que és el segon Sant Jordi que comparteixen plegats. Aprofitant que no tenen classe han comprat la rosa i el llibre (A sang freda, Truman Capote) al centre de la ciutat.

Jordi i Cristina. Informàtic i mestra

«Treballem en equip». «Hem vingut des de Vallirana per comprar els llibres, tots en català. Els triem junts perquè després els llegim tots dos». S’enduen sota el braç un exemplar de La vida a l’abisme de Ferran Torrent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento