Generació a explorar

Dos barcelonins es troben entre els 25 artistes d’art contemporani seleccionats per l’Obra Social Caja Madrid per formar part de la mostra ‘Generación 2007’.
Una de les obres seleccionades per a la mostra d’art contemporani Generación 2007. (Caja Madrid)
Una de les obres seleccionades per a la mostra d’art contemporani Generación 2007. (Caja Madrid)
Una de les obres seleccionades per a la mostra d’art contemporani Generación 2007. (Caja Madrid)
Premiats i becats en art per l’Obra Social Caja Madrid participen en l’exposició col·lectiva Generación 2007, que fins al 3 de juny estarà a Barcelona, a La Capella de l’Antic Hospital de la Santa Creu.Hi ha barcelonins entre els seleccionats en la vuitena edició de Generaciones, Premios y Becas de Arte Caja Madrid, com ara Paul Ekaitz, que ha guanyat un primer premi, i Isaac Gimeno, que ha venut la peça amb la que ha estat escollit al fons artístic de l’entitat d’estalvis madrilenya.

La mostra presenta 25 obres seleccionades i també es podrà admirar a les ciutats de Valladolid, València i Sevilla, posteriorment a Barcelona.

Conscient que la creació contemporània espanyola és un territori poc explorat per la ciutadania, aquesta exhibició pretèn eliminar les barreres de desconeixement entre públic i artistes i aportar als creadors una plataforma d’impuls professional. Paul Ekaitz proposa a On the Other Side un autoretrat que funciona al mateix temps com un espai per a realitzar preguntes sobre el seu ofici: què és l’art?, com es relaciona amb la realitat?

* La Capella de l’Antic Hospital de la Santa Creu. Hospital, 56. De dimarts a dissabte de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h. Gratis.

La Capella de la Llum

L’altre jove artista barceloní que exposa a La Capella és Isaac Gimeno, amb la peça Trayecto 1.1., Trayecto 1.2., Trayecto 1.3. Per a la seva realització, Gimeno ha fet servir una càmera digital giratòria amb la que plasma la llum, el moviment i la distorsió i amb la que pretèn demostrar les «disfuncions» de la llum en diferents estats de velocitat. Gimeno es suma a l’altre barceloní, Paul Ekaitz.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento