El Correbarri 2014 posa en marxa els 10 districtes de Barcelona

  • La prova té lloc el diumenge 12 d'octubre als carrers de Ciutat Vella i del Port.
  • Té 10 quilòmetres de recorregut i es pot córrer individualment o per districtes.
  • Els atletes del districte de Sant Martí defensen el títol per segon any consecutiu.
Cursa Correbarri de Barcelona, que aquest 2014 arriba a la seva tercera edició.
Cursa Correbarri de Barcelona, que aquest 2014 arriba a la seva tercera edició.
AJUNTAMENT DE BARCELONA
Cursa Correbarri de Barcelona, que aquest 2014 arriba a la seva tercera edició.

Els carrers de Ciutat Vella i del Port de Barcelona acullen diumenge vinent, dia 12 d'octubre, la tercera edició de la cursa atlètica popular Correbarri, de 10 quilòmetres de recorregut. En aquesta prova esportiva, els participants no només corren per guanyar individualment, sinó que defensen al mateix temps els colors d'un dels 10 districtes de la ciutat.

Cada districte de Barcelona compta amb un padrí  conegut, barceloní o resident a la ciutat. Enguany, els padrins són els següents: el músic Macaco (Ciutat Vella);  el pastisser Christian Escribà (Eixample); l'actriu Mònica López (Sants-Montjuïc); el periodista Xavier Graset (Les Corts); la nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell (Sarrià-Sant Gervasi); la periodista Agnès Marquès (Gràcia); l'escriptor Màrius Serra (Horta-Guinardó); el presentador i cantant Javier Estrada (Nou Barris), la banda musical Els Amics de les Arts (Sant Andreu) i el periodista Adam Martí (Sant Martí).

Les samarretes distintives que porta cada equip de cada districte s'han dissenyat per a l'ocasió tenint en compte el lema de la campanya de comunicació de la cursa: L'Estrella del teu barri. Tant és així que la imatge que identifica cada districte barceloní destaca al dors de la samarreta un element distintiu i característic del seu paisatge urbà.

Prova consolidada

Pel que fa al procediment, per saber el districte guanyador de la prova es té en consideració la classificació registrada pels 35 primers corredors a l'arribada a la meta i per les 15 primeres corredores de cada districte. El Correbarri ja és una cursa consolidada, ja que pertany a la Lliga Challenge BCN 10K de màxima puntuació. I també puntua a la Lliga Internet Championchip, a la tercera Lliga Corrent Fem Barça i també està inclosa al calendari de la Federació Catalana d'Atletisme.

Tota la informació sobre la cursa popular dels districtes es pot consultar al lloc web oficial www.correbarri.com.En aquesta edició del Correbarri, els atletes del districte de Sant Martí tornaran a defensar el títol per segon any consecutiu. Si l'aconsegueixen per tercera vegada, es quedaran en propietat la Copa de Campions. La cursa comença a les 09.00 hores a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta de Ciutat Vella.

Et pot competir pel districte que es vulgui tot i que no es visqui a la ciutat de Barcelona. Hi ha una classificació general individual per cada districte i una classificació general de la carrera per districtes o equips. Cada districte porta una samarreta d'un color diferent.

Els premis són per als tres classificats absoluts en categoria masculina i femenina; per al primer i primera classificada de cada districte; per al districte guanyador, que és obsequiat amb una orelluda, vestida amb les cintes de colors del districte. La copa es pot exhibir durant tot l'any a la seu del districte guanyador. Per ser propietari del trofeu s'ha de guanyar la prova atlètica del Correbarri tres vegades seguides o cinc cops alterns.

Cal haver nascut com a mínim a l'any 2000. Els tutors legals han de validar una autorització de participació del menor en el moment de la inscripció.

La Fira del Corredor

La principal novetat de la 3a edició del Correbarri és la ubicació de la Fira del Corredor a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Se celebrarà els dies 10 d'octubre, de 14 a 20 h, i 11 d'octubre, de 10 a 20 hores. A la Fira, els corredors han de recollir el dorsal, el xip de lloguer (si fos necessari) i un gymsac del Correbarri. També rebran un val de consumició gratuïta.

Entre les activitats hi ha el taller de cupcakes, caricatures, xerrades d'experts, una exposició de fotografies i  la possibilitat de fer-se fotos commemoratives.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento