Tornen els col·lapses d’autocars a l’entorn de la Sagrada Família

Els veïns reclamen zones per als vianants.
Cua d’autocars ahir davant la Sagrada Família. (Eros Albarrán)
Cua d’autocars ahir davant la Sagrada Família. (Eros Albarrán)
Cua d’autocars ahir davant la Sagrada Família. (Eros Albarrán)
Torna la temporada alta de turisme i el cas entorn la Sagrada Família. En dies punta, com ahir, els voltants del temple s’omplen amb fins a 150 autocars, cosa que, segons els veïns del barri, col·lapsa el trànsit de la zona.Des de l’Associació de Veïns de la Sagrada Família es proposa com a solució que els carrers de l’entorn del temple siguin per a vianants. En el cas del carrer de la Marina, s’apunta que es faci un primer període de prova de restricció del trànsit en caps de setmana.

Però pel que fa a l’aparcament d’autocars, els veïns no estan d’acord amb la solució proposada per l’Ajuntament, que passa per la construcció d’un pàrquing soterrat a la plaça Gaudí per a 18 busos per planta.

El vocal d’Urbanisme de l’Associació, Joan Balañach, exposava ahir a 20 minutos que «l’aparcament serà insuficient i per contra atraurà cotxes particulars al barri».

A hores d’ara, s’ha disposat una zona d’aparcament d’autocars a la plaça de la Hispanitat, a causa de les obres del carrer de la Marina, fet molt ben valorat pels veïns que proposen que se’n creï una altra a Glòries connectada amb un bus llançadora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento