Apareix la jove de 15 anys raptada en ple carrer a Reus

La família i la Policia buscaven l’adolescent des de dilluns. Dos homes se la van endur en un cotxe. Víctima i segrestador s’haurien conegut a Internet.
Reus ha viscut amb angoixa les darreres hores l’estrany segrest d’una noia de 15 anys. La menor de Reus que buscava la Policia i la seva pròpia família va aparèixer anit poc abans de les 20.30 h.La nena va arribar a Reus en taxi, « sense ningú», va explicar la Policia. Segons la família, la van portar a Sant Cosme, al Prat, on li van prendre tot i la podrien haver violat, segons va dir l’àvia. La jove havia estat segrestada per dos homes. Ella coneixia almenys a un d’ells, de 28 anys i natural de la zona de Lleida, perquè hi va xatejar durant un mes a Internet.

«Portem tres dies sense viure. Estem desesperats», va declarar ahir un membre de la família abans de conèixer el desenllaç d’un cas que va començar el passat dilluns cap a les 20 hores.

Dos homes van segrestar l’adolescent de 15 anys mentre passejava amb un nebot de 6 anys pel passeig Mas Abelló, a prop del domicili familiar. Segons va relatar aquest familiar, se la van endur en un BMW. En van baixar dos homes i la van introduir al vehicle per la força i van fugir. La Policia havia obert una investigació. No es descarta cap hipòtesi i es va arribar a parlar d’una fugida voluntària amb l’home que va conèixer xatejant.

«Ens matarien un a un»

Els suposats segrestadors van obligar a la menor a trucar a la tieta, que n’és també la tutora. No li va dir res perquè va plorar. «Va semblar que ell li va treure el telèfon i ens va amenaçar tot dient que si ho denunciaven [com així ho van fer], ens matarien un a un», va relatar un oncle. La noia no anava a escola des de feia tres anys i només sortia de casa acompanyada de familiars.

Sis detinguts per robar i prostituir

Sempre treballaven igual: visitaven les botigues com a clients, en prenien nota de les mesures de seguretat i tornaven de matinada, entre les 4 i les 6 de la matinada, per consumar el cop. Triaven establiments amb productes d’alt valor (roba, perfums, ulleres...) i assaltaven els mateixos locals diverses vegades. Es tracta d’un grup de sis persones, que ara han arrestat els Mossos i la Policia. Se’ls acusa de robar en vuit botigues, atracar dos vegades i induir a la prostitució.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento