Matí de retards a cinc línies de Rodalies per dues avaries

Prop de 20 minuts d’esperes.
Un dia després que s’ajornés el traspàs de la gestió de Rodalies a la Generalitat de Catalunya, els usuaris d’aquest servei de tren van tornar a patir ahir un matí de retards, que van afectar a cinc línies.La primera incidència es va detectar en una desconnexió d’una via a Vilanova i la Geltrú, que va provocar la parada del servei a la línia C-2 (Sant Vicenç-Vilanova/Maçanet) durant prop de 10 minuts. L’avaria es va solucionar cap a les 6.45 hores, segons van informar Adif i Renfe.

El segon problema es va declarar en una avaria en la senyalització del tram comprès entre Sant Andreu Arenal i Montcada Bifurcació. La incidència va causar retards de 20 minuts de mitjana a les línies 1, 3, 4 i 7 de Rodalies, segons les companyies ferroviàries.

Una vegada més, usuaris de Renfe es van queixar de falta d’informació. L’incident es va produir a les 10.15 hores i va quedar solucionat a les 10.30 hores, però «la circulació no es va interrompre en cap moment». A mig dia, la C2 també va patir una incidència aliena a Renfe a Viladecans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento