Qui es queda a casa?

La Setmana Santa també es pot disfrutar sense sortir de Barcelona. La ciutat acull estrenes de teatre, concerts i altres activitats per no avorrir-se.
The Presets, pop i punk australià a la sala Be Cool.
The Presets, pop i punk australià a la sala Be Cool.
The Presets, pop i punk australià a la sala Be Cool.
Qui no marxi fora de vacances aquesta Setmana Santa trobarà algunes recomanacions en l’agenda que tot seguit us avancem, amb alguns dels actes i espectacles programats a Barcelona per als propers dies.Teatre

Humor negre. Els Hereus, d’Alain Krief i adaptada per Pep Anton Gómez, es podrà veure al Villarroel a partir de dissabte. Humor i cinisme per explicar la còmica història que es crea al voltant de la mort d’un dels seus personatges: aquell pas en què els homes abandonen la seva forma humana per esdevenir corbs a la caça de les engrunes que els pertanyen per drets de sang.

* Teatre Villarroel. Villarroel, 87. Dissabte (22.00 h) i diumenge a les 18.30 hores. Preu: 25 euros.

Estrenes. El Versus Teatre estrena aquesta Setmana Santa dues obres: I les noies vestides de diumenge, de Zakes Mda. Una treballadora domèstica i una prostituta es coneixen mentre fan cua des de fa quatre dies per a comprar arròs destinat a ajuda humanitària (de dimecres a diumenge a les 19.30 h; preu: 16 euros). L’altra estrena és Miniatures violentes, de Victoria Szpunberg, una història trista, de gent desestructurada, de petits personatges amb grans històries darrere.

* Castillejos, 179. De dijous a diumenge a les 21.30 h. Preu: 16 euros.

Música

The Presets. El duet australià estarà a Barcelona per tocar els temes del seu primer gran èxit, Beams. El pop, el punk i sobretot l’electrònica es donen cita en aquest àlbum, que conté alguns hits del moment, com Are you the one? o Down Down Down. Els concerts d’aquests nois es prometen desbordants.

* Sala BeCool. Pl. Joan Llongueras, 5. Diumenge a les 23.00 h. Preu: 12 i 15 euros.

Punk accelerat. Es diuen !!! i el seu punk és frenètic, sexy i sense embuts. L’octet californià torna als escenaris amb nou àlbum, Myth Takes, una nova col·lecció de temes groove busca-raons.

* Sala Razzmatazz. Pamplona, 88. Dissabte (20.00h). 20 i 22 euros.

D’aniversari. Els mítics Barricada estan d’aniversari de noces d’argent i ho celebranan amb un concert aquest divendres.

* Sala Apolo. Nou de la Rambla, 111. Divendres (21.30h). 20 i 22 euros.

Altres activitats

Aventura científica. L’espectacle familiar Tot sona... a la selva amazònica a càrrec de DRAP-AIRE MUSICAL i el laboratori d’experiments I el foc balla són dues de les propostes de CosmoCaixa per a aquesta Setmana Santa.

* CosmoCaixa. Teodor Roviralta, 47-51.

Boscos. Exposició itinerant sobre els espais naturals catalans a la Fundació Caixa Sabadell, amb fotografies de Richard Martín.

* Gràcia, 17. Gratis. Fins al 7 de juny.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento