Quatre morts en una sola nit en dos accidents de trànsit

Quatre morts en una sola nit en dos accidents de trànsit

Quatre morts en una sola nit en dos accidents de trànsit
Així va quedar el cotxe accidentat a la Cellera de Ter. (Robin Townsend/ EFE)
Ampliar
Matinada tràgica la d’ahir a les carreteres catalanes. Cap a la 1.30 hores, un cotxe ocupat per sis joves va precipitar-se al canal del Pasteral de la Cellera de Ter.

Dos nois, Albert T.F., de 18 anys, i Jordi S.V., de 19, i una noia, Tania P.S., de 18, van morir. Els altres tres, entre els quals una menor d’edat, van resultar ferits, ja que van poder sortir de l’aigua a temps, i van haver de ser hospitalitzats.

Els Mossos van detenir el conductor, Jordi S.B., de 20 anys, acusat d’homicidi imprudent, perquè, segons sembla, conduïa de forma temerària i massa ràpid. El jutge el va deixar en llibertat a l’espera del judici. L’Ajuntament de Cellera de Ter va decretar tres dies de dol.

A les 3.10 hores, a Fogars de Tordera, un altre cotxe va sortir-se de la carretera i va caure a la riera. El resultat: un mort (Daniel P. B., de 48 anys) i dos ferits, entre els quals Roberto O.S., de 22 anys, que era qui conduïa. Els Mossos el van detenir perquè anava begut i no tenia carnet de conduir.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2187/0/morts/nit/accidents/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios