Cita amb el futur de l’educació catalana

XVIII edició. És el principal espai de trobada per estudiants, empreses, educadors i administració. S’esperen 75.000 visitants durant la Setmana.
Un grup d’alumnes estudiant per preparar un examen a la biblioteca d’un centre educatiu. (Arxiu)
Un grup d’alumnes estudiant per preparar un examen a la biblioteca d’un centre educatiu. (Arxiu)
Un grup d’alumnes estudiant per preparar un examen a la biblioteca d’un centre educatiu. (Arxiu)
Amb la participació prevista d’unes 75.000 persones, la Setmana de la Formació i el Treball obre portes demà fins diumenge 25 maig per exposar les novetats i tendències del món educatiu a Catalunya.Inclou els salons Estudia i Futura, així com el congrés Expoelearning.

Novetats

En la seva divuitena edició, s’hi donen cabuda fins a vuit sectors: estudis universitaris i altres estudis superiors, Formació Professional, idiomes, formació complementària, centres de Primària, Secundària i Batxillerat, formació ocupacional i serveis per l’educació.

Entre les novetats d’enguany, el Saló de l’Ensenyament reuneix marques comercials per a adolescents. Des d’un punt de vista empresarial, aquesta és una de les millors oportunitats de les grans firmes per arribar a aquest públic diana.

El saló tindrà una nova zona d’animació multimèdia on es podrà participar en espais de realitat virtual.

Comunicació directa

L’elevat nombre de visitants redueix el preu de cada contacte amb els joves. A més, la fira permet una comunicació personal i interactiva.

Futura oferirà 3.500 màsters i postgraus de totes les especialitats.

Estudia i Futura tenen lloc al Palau 2 de la Fira de Montjuïc. L’entrada costa 3,5 euros, amb compra anticipada. Els docents tenen l’entrada gratuïta si omplen un formulari a www.xtec.cat.

Recorregut virtual pel 1714

El saló Estudia, dins la Setmana de la Formació i Treball, dóna cabuda a 190 expositors, xifra en què s’inclouen totes les universitats catalanes. Una zona d’animació virtual coordinada per la Universitat Politècnica de Catalunya permetrà un recorregut virtual per la Barcelona de 1714, l’època de la Guerra de Successió i del decret de Nova Planta. L’altre saló, el Futura, comptarà amb 60 expositors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento