SALIR HOY

Exposició

‘Retrats de l’Univers’. Univers i els astres (estrelles, planetes, sols, meteorits...) tenen un color concret depenent de la composició i les característiques físiques de cada astre. Una exposició ubicada a la cafeteria del museu CosmoCaixa ho explica.

* CosmoCaixa. Teodor Roviralta, 47. De les 10.00 a les 20.00 horas. 3 euros.

Alfons Borrell. Obra coneguda i inèdita del pintor sabadellenc, recopilada de diferentes col·leccions públiques i privades, conformen l’exposició Alfons Borrell o la celebración del color (1953-2006) del Museu d’Art de Sabadell.

* Doctor Puig, 16 de Sabadell. Casa Turull. Telèfon: 93 725 71 44. Gratis. Horari: de les 17.00 a les 20.00 hores.

Ruta

Passejada per l’obra d’Andreu MartínÔ La Biblioteca de Montbau organitza la segona edició del cicle Black & Barna, passejades amb misteri. El conductor del Club de Novel·la Negra de Montbau, en Paco Camarasa, farà avui un recorregut comentat i documentat per la Barcelona de la novel·la La Pròtesi de l’escriptor Andreu Martín.

* Porta de la basílica de Santa Maria del Mar. Plaça de Santa Maria, 1 del barri del Born. A partir de les 19.00 hores. Gratis.

Cine

Musical hip hop. Le Défi (2002) és un llargmetratge que fa un pas endavant en el gènere musical que coneixem fins llavors, els clàssics de Gene Kelly i Fred Astaire, però fent servir l’estètica i els ritmes del house i el hip hop. Una noia de 18 anys s’escapa de casa i munta un grup de ballarins de carrer. La cinta es projecta al Mercat de les Flors.

* Lleida, 59. (21.00 hores). Preu: 4 euros.

Conferència

Pànic i ansietat. El cicle de xerrades del Palau Robert, Les cares de la nostra ciència. Les persones i la salut, s’encarrega avui d’explicar Les bases genètiques del pànic i l’ansietat, amb una conferència impartida per la investigadora del Centre de Regulació Genòmica del Parc de Recerca Biomèdica, Mara Dierssen.

* Sala Cotxeres del Palau Robert. Pg. de Gràcia, 107. A les 19.00 hores. Gratis.

Teatre

‘Tornar a casa’. Este texto de cabecera de Harold Pinter entra al Teatre Nacional (TNC) de la mano de la Compañía del Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER) y del director Ferran Madico. La pieza, escrita en 1963, muestra los sentimientos más bajos del ser humano a partir del retorno a casa de un profesor británico, acompañado de su bella e inteligente esposa.

* TNC. Pl. de les arts, 1. (20.00 horas). Precio: de 13 a 24 euros.

Muestra

Hispanic Society of America. Los dibujos de origen español de esta prestigiosa entidad cultural norteamericana han viajado hasta el Museu Nacional d’Art de Catalunya, que los expone hasta el próximo 24 de junio. Se ven obras de Goya, Alonso Cano, José de Ribera o Claudio Coello, entre los más de ochenta dibujos existentes y datados de los siglos XVI al XIX, algunos nunca vistos por el público.

* MNAC. Palau Nacional de Montjüic. Hasta el 24 de junio. Precio: 3 euros. Más información en la página web del museo www.mnac.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento