SORTIR

Mostra

Adolfo Marsillach

Va ser una figura artística controvertida però estimada. Adolfo Marsillach el recorda el Palau Robert a partir d’una nova exposició que porta per nom una frase d’una carta de Bertolt Brecht amb la que Marsillach va titular les seves memòries: Adolfo Marsillach: tan lluny, tan a prop. La retrospectiva s’enfoca en quatre apartats que recorren la vida del Marsillach persona, actor, escriptor, guionista i director.

* Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. Gratis.

Àliga cuabarrada

Aquesta au es troba en perill d’extinció, segons alerta el Museu de Ciències Naturals en una exposició que mostra tant la biologia, com l’ecologia i l’evolució dins de l’ecosistema mediterrani d’aquesta espècie amenaçada.

* Museu de Ciències Naturals. Pg. Picasso, 1. Preu: 3,5 euros.

Teatre

‘L’altra guerra’

La violència exercida contra les dones és un tema social que també troba el seu forat de reflexió al teatre. Elsa Solal posa rostre i veu a les dures i reals estadístiques dels feminicidis comesos a Espanya. L’altra guerra porta el testimoni de la Claudine, una dona normal morta a mans del seu marit i que es pregunta per què li ha passat a ella.

* Teatre Villarroel. Villarroel, 87. A les 21.00 hores. De 21 a 23 euros.

Música

Joan Manuel Serrat

El cantautor ha esgotat les entrades per al concert que ofereix avui al Palau de la Música per recollir fons per a la lluita contra la Fibromiàlgia i la Fatiga Crònica.

* Sant Francesc de Paula, 2. Avui (21.30 h). Sense entrades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento