90 autobusos nous amb 10.000 places circularan per Barcelona en 15 dies

Reforçaran algunes de les línies que passen pels dos districtes amb àrees verdes. 50 busos tenen capacitat per a 127 passatgers.
Algunes de les 103 línies d’autobusos barcelonines es veuran reforçades en les properes dues setmanes amb 90 nous autobusos amb capacitat per a 10.150 viatgers.

L’alcalde de Barcelona, Joan Clos, va anunciar dilluns que alguns d’aquests autobusos serviran per millorar el transport públic als dos districtes on, a partir d’aquesta setmana, ja funcionen les àrees verdes d’aparcament: L’Eixample i Ciutat Vella.

TMB encara no ha fet públiques les línies que veuran ampliada la seva flota d’autobusos. Els nous vehicles estan pendents de ser revisats, matriculats i certificats per poder entrar en funcionament.

Dels 90 autobusos, 50 seran articulats amb una capacitat per a 127 persones, mentre que la resta seran els estàndards, amb 95 places. El combustible que utilitzaran serà gas natural comprimit. A diferència dels 45 autobusos que va incorporar TMB a principis d’any, els 90 nous serviran per ampliar la flota i no per a substituir els vells.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento